Yılmaz, yazısında konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:
“Hafta başında… AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Yavuz 2 dağ ilçesinde 3 sulama projesi çalışmalarında inceleme yaptı.
Önce…
Orhaneli Belediye Başkanı Ali Osman Tayır ve DSİ 1. Bölge Müdürü İnan Gündüz’le birlikte Orhaneli Ovası ve Orhaneli Yazıcıoğlu kapalı sulama sistemlerinde başlayan çalışmaları inceleyip bilgi aldı.
Sonra…
Keles Belediye Başkanı Ali Doğru ile birlikte Keles’in Avdan-Basak Göleti için başlayan çalışmaları yerinde inceledi.
Ankara’ya dönüşünde de…
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’yı ziyaret edip, başta köy muhtarları ve yörede yaşayanların selamlarını iletti, iki dağ ilçesindeki 3 sulama projesi için özel olarak teşekkür etti.
Görüşmede…
Bursa’nın, aralarında dağ ilçelerinin de olduğu farklı bölgelerindeki tarımsal kalkınma projeleri için planlanan yeni yatırımlar ele alındı.”
Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz’ın köşe yazısının tamamını okumak için tıklayın…

