Bursa’yı Afrikalılar bastı!

Amatörde Bursalı kulüpler ayaklarına gelen fırsatı tepmedi ve futbolcu avına çıktı… Önceki gün kendilerini izleyen kulüp temsilcilerinin gözüne girmek Atıcılar Sahası’na çıkan Nijerya’dan Mali’ye kadar 20’den fazla futbolcu hünerlerini sergiledi.

Bursa’yı Afrikalılar bastı!

FOTOĞRAF: OĞUZ ÖZTÜRK

Son dönemde amatör futbolda deyim yerindeyse moda haline gelen Afrikalı futbolcu piyasası gün geçtikçe büyüyor. Bursa’da da Bursaspor’un altyapısından tutun bir çok amatör futbol kulübü Afrikalı futbolculara yönelirken, önceki gün Nijerya’dan, Mali’ye kadar birçok Afrika ülkesinden gelen futbolcular Bursa’da sahaya çıktı. Amatör kulüplerin talepleri doğrultusunda Atıcılar Sahası’nda görücüye çıkan Afrikalı futbolcular, kendilerine beğendirebilmek için ter döktüler. 20’den fazla gençt yeteneğin görücüye çıktığı karşılaşmada Bursalı amatör kulüpler, adeta oyuncu avına çıktı.

YENİDEN YAPABİLİRİZ

1993-1999 doğumlular arasındaki futbolcular, kendilerini izleyen kulüp temsilcilerine hünerlerini sergilediler. Hakan Yüksel, Abdullah Kalkan ve Ümit Bekmezci’nin gerçekleştirdiği organizasyonda aralarında maç yapan Afrikalı futbolculardan beğenilen isimler oldu. Bursalı amatör kulüp temsilcileri, beğendikleri oyuncuları belirlerken, Hakan Yüksel, “Kulüplerimiz zaman zaman oyuncu bulmakta zorlanıyorlar. O yüzden böyle bir organizasyon yaptık. Bölgesel Amatör Lig ve Süper Amatör Küme takımlarımızın oyuncu izleyebilmeleri için düzenledik. Güzel bir maç oldu. Kulüplerin isteğine göre belki ilerleyen dönemde yeniden yapabiliriz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X