Bursa’yı göklerde temsil ediyorlar

Uludağ Üniversitesi’nde Uludağ Robot Topluluğu’nun alt çalışma kolu olarak 2014 yılında kurulan İnsansız Hava Aracı ekibi de Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle başarılarına her yıl yenilerini ekliyor.

Bursa’yı göklerde temsil ediyorlar

Büyükşehir Belediyesi’nin ana sponsorluğunda her yıl düzenli olarak Amerika Birleşik Devletleri ve Almanya’daki en prestijli İnsansız Hava Aracı yarışmalarına katılan üniversiteli gençler, göklerde Bursa ve Türkiye’yi başarıyla temsil ediyor. Son olarak geçen ay ABD’de düzenlenen Design, Build and Fly adlı yarışmayı dünya çapında 100 üniversite arasında 20. ve en iyi Türk üniversitesi olarak tamamlayan Uludağ Üniversitesi İnsansız Hava Aracı Ekibi, Bursa’nın gururu oldu.

Bursa ve Türkiye’yi başarıyla temsil eden Uludağ Robot Topluluğu İnsansız Hava Aracı Ekibi’nden Hüseyin Mercimek, Murat Demir, Uğur Özyılmaz, Sinan Öztürk, Berkin Beydağı ve Ahmet Esen, kendilerine sağladığı destekler nedeniyle Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdülkadir Karlık tarafından ağırlanan öğrenciler, sponsorluk desteği nedeniyle Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Başkanvekili Abdülkadir Karlık ise Bursa’nın her alanda temsili noktasındaki tüm çalışmalara destek verdiklerini ve bu desteklerinin devam edeceğini belirterek, başarılı gençleri kutladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X