Bursa’yı kalite heyecanı sardı

Kalite ve Başarı Sempozyumu için geri sayım başladı. Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Bursa Şubesi’nin BUSİAD işbirliğinde geleneksel olarak düzenlediği 14. Kalite ve Başarı Sempozyumu 15-16 Nisan tarihlerinde Almira Hotel’de gerçekleştirilecek.

Bursa’yı kalite heyecanı sardı

ASLIHAN AYDIN

 

Erdal Elbay, dün Olay Medya ziyaretinde konu ile ilgili bilgi verdi. Sempozyumun bu yılki temasının ‘Sürdürülebilir Mükemmellik’ olduğunu belirten Elbay, “İki gün boyunca dolu dolu geçecek bir etkinlik gerçekleştireceğiz. Sürdürülebilir mükemmellik anlamında iyi örnekler veren kişiler deneyimlerini paylaşacaklar. Çünkü marka olmak kolay ama asıl zor olan bunu devam ettirmektir” dedi. Elbay, Tofaş Ceo’su Cengiz Eroldu, Coca Cola İçecek Türkiye Genel Müdürü Lisani Atasayan, Heykeltraş İskender Giray, Sanatçı Haldun Dormen gibi isimlerin sempozyuma katılacağının altını çizdi. Elbay, sempozyumun finalinde gerçekleştirilecek törende mükemmellik ödülünün sahibi bulacağını dile getirerek, ”Bu yıl kamu alanında İlhan Parseker Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, özel sektör kategorisinde ise Bürosit ve Doğu Pres firması ödül sürecine dahili oldu” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X