‘Bursa’yı özleyeceğiz’

Ailecek Şaşkınız filminin başrol oyuncuları Murat Cemcir, Ahmet Kural, Saadet Işıl Aksoy ve Bihter Dinçel, Bursa’da beş buçuk hafta süren çekimlerde çok keyifli zaman geçirdiklerini belirttiler.

‘Bursa’yı özleyeceğiz’

7’DEN 70’E HERKES GÜLECEK

Murat Cemcir ve Ahmet Kural, yeni filmleri Ailecek Şaşkınız’ın çekimlerini Bursa’da tamamladı. Filmle ilgili ilk tüyoları veren Murat Cemcir, ‘Ailecek Şaşkınız 7’den 70’e herkesin izleyeceği son derece keyifli ve sıcacık bir aile komedisi oldu’ dedi. Ahmet Kural ise ‘Mart kapıdan baktırır, adamı merakta bırakır’ sözleriyle meraklandırdı.

FİLM İÇİN YENİ İMAJ

Murat Cemcir ve Ahmet Kural, film için büründükleri yeni imajlarıyla dikkat çekti. Filmin yönetmeni Selçuk Aydemir, ‘Benim en çok özleyeceğim set oldu. Birbirinden deneyimli oyuncularımız,  yine seyirciyi tam 12’den vuracak’ dedi. Saadet Işıl Aksoy ise  ‘Bu ekiple çalışmak benim için ayrı bir tecrübe oldu. Çok mutluyum’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X