‘Bursa’yla bütünleşmek için yola çıktım’

AK Parti’den Bursa Millevekili Aday Adayı olan Şener Öztürk, yeni Türkiye için bu kutsal yürüyüşe katılmaya karar verdiğini belirterek, Bursa’yı TBMM’e en iyi şekilde temsil etmeyi hedeflediğini söyledi.

‘Bursa’yla bütünleşmek için yola çıktım’

Bursa’nın sorunlarını bildiğini ve yapılması gerekenleri meclise taşıyacağını ifade eden Öztürk, Bursa’nın 17 ilçesinde asgari 3 ay kalarak kentle bütünleşeceğini söyledi.

TBMM’nin yürütme organı olan görevi bırakıp yasama organı görevini üstlendiğini hatırlatan Öztürk, “Bilgi ve birikimimle yasalaşan kanunlar ve tebliğlerin bir mimarı olarak yeni dönemde yasamaya katkı vermek amacıyla aday adayı oldum.

Bursa’nın kozmopolitik yapısının bir parçası olan ve önemli bir nüfus potansiyeline sahip Muşlu hemşehrilerimizin taleplerinin değerlendirmek için aday adayı oldum.

Bursa’da doyuyoruz, Bursa’da yaşıyoruz ve Bursa’nın milletvekili olacağız inşallah. Bursa’daki yaşayan bütün hemşehrilerimiz adına milletvekilliğini hedefliyorum.

Bugüne kadar görev yaptığım bütün platformlarda halkla bütünleştim. Halkla bütünleşmenin sonucu halkın vekili, milletin vekili olmaktır. Biz de bu göreve talibiz.

Tabi ki takdir ve teveccüh temayülden sonra Genel Merkez’in ve Cumhurbaşkanımızın olacak. CIA ve Mossad oyunlarının oynandığı günümüzde reisin yüküne bir nebze olsun katkı vermek asli vazifemizdir” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X