BURULAŞ’tan fotoğraf sanatçılarına destek

BURULAŞ”ın, Bursa Fotoğraf Sanatı Derneği (BUFSAD) ile ortaklaşa düzenlediği Durak Portreleri Fotoğraf Yarışması’nın ödülleri sahiplerini buldu. Kent Müzesi’nde düzenlenen ve sergide dereceye giren ilk üç yarışmacıya ödülleri takdim edildi.

BURULAŞ’tan fotoğraf sanatçılarına destek

SEYİT GÜNDOĞAN

BURULAŞ ve BUFSAD tarafından sanata ve sanatçıya destek olmak amacıyla ortaklaşa organize edilen Durak Portreleri Fotoğraf Yarışması’nda dereceye girenlere ödülleri verildi. Kent Müzesi’nde düzenlenen ödül töreninde konuşan BURULAŞ Genel Müdürü Levent Fidansoy, başta fotoğraf olmak üzere sanatın her dalına destek olduklarının altını çizerek, projeyi BUFSAD ile ortaklaşa 2 yıldır düzenlediklerini söyledi.

BURULAŞ”ın ulaşımın her anında insanlarla kurduğu yakın iletişim sayesinde, hem araçlarıyla hem de durak ve istasyonlarıyla, her gün binlerce ana ev sahipliği yaptığını vurgulayan Fidansoy, ulaşıma dair anıların ölümsüzleştirilmesi fikrinden yola çıkarak tasarladıkları ‘Durak Portreleri Fotoğraf Yarışması’nda durak ve istasyonları kendi objektiflerinden yansıtan fotoğraf sanatçılarının özgün karelerini biraraya getirdiğini söyledi.

BUFSAD Başkanı Serpil Savaş ise projeye emek harcayanlara teşekkür ederek, ortak çalışmanın önümüzdeki yıllarda da sürmesi temennisinde bulundu.

Yarışma sonunda birincilik ödülünü Alev Özcan, ikincilik ödülünü Hasan Sayıhan alırken, üçüncük ödülüne ise Arif Miletli layık görüldü. 40 fotoğraf sanatçının katıldığı yarışmada 19 eser sergilenmeye layık bulundu. Fotoğraflar Kent Müzesi’nde 1 hafta süreyle sergilenecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X