BUSİAD’da Türkay güven tazeledi

Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği’nin (BUSİAD) 42. Olağan Genel Kurulu BUSİAD Evi’nde gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen genel kurulda mevcut Başkan Ergun Hadi Türkay, yeniden göreve getirildi.

BUSİAD’da Türkay güven tazeledi

Türkay’ın listesinde değişen 5 isimden 2’si kadın oldu. Böylece 13 kişilik yönetim kurulunda kadın üye sayısı 3’e yükseldi. BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Hadi Türkay, buradaki konuşmasında, 2 yıllık görevleri boyunca yaptıkları çalışmaları değerlendirdi. Kaynaşmanın, gençleşmenin ve kadınların BUSİAD’da daha çok görev almasına yönelik çabaların ağırlıkta olduğu bir dönem yaşadıklarını belirten Türkay, dijital dönüşüm ve eğitime ağırlık verdiklerini kaydetti. Üniversite sanayi işbirliğinin de son aylarda yeniden verimli olmaya başladığını ifade eden Türkay, ‘’Gelecek dönemler Bursa sanayici ve iş insanı için dünden ve bugünden daha aydınlık geçer umarım. Biz bunun için elimizden gelenden fazlasını yapacağız” dedi.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Ergun Hadi Türkay başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda; Burhan Çakır, Gonca Yerliyurt, Mustafa Bulut, Mustafa Ekinci, Osman Nemli, Selim Akbaş, Selim Tarık Tezel, Sevda Keskin Gülmez, Sezai Sezer, Tuncer Hatunoğlu, Uğur Urkut ve Veda Girgin Eroğlu yer aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X