BUSKİ o ilçenin atık su arıtma tesisine başladı

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın bugün, “BUSKİ o ilçenin atık su arıtma tesisine başladı” başlıklı bir yazı kaleme aldı.

BUSKİ o ilçenin atık su arıtma tesisine başladı

Bursa’nın Büyükşehir statüsünden en çok yararlanan ilçelerin başını kırsaldaki düşük bütçeli ve az nüfuslu ilçeler çekiyor.

BUSKİ Genel Müdürlüğü sonradan Büyükşehir sınırlarına katılan ilçelerin altyapılarıyla birlikte arıtma tesislerini de bir bir inşa ediyor.

Bursa’daki 17 ilçe arasında arıtma tesisi bulunmayan iki ilçeden biri olan Harmancık’ın ihalesi geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilmiş, işi alan yüklenici firmaya yer teslimi yapılmıştı.

Harmancık Atık Su Arıtma Tesisi’nin yapımına resmen başlandı.

İlçeye giden BUSKİ Genel Müdürü Güngör Gülenç yapımına başlanan tesiste incelemelerde bulundu.

Beraberinde İller Bankası Bursa Bölge Müdürü Ali Ekrem Ayti ve Genel Müdür Yardımcısı Devrim İzgi ile dün Harmancık’a giden BUSKİ Genel Müdürü Gülenç, Başkan Yılmaz Ataş’ı da makamında ziyaret etti.

BUSKİ, ilin tümünün altyapısını yenilediği gibi arıtma tesislerinin yapımına da ayrı bir önem verdiğini biliyoruz.

14 milyon liraya mal olacak Harmancık Atık Su Arıtma Tesisi ile ilçenin en büyük sorunlarından biri daha çözülmüş olacak.

İhsan Aydın’ın yazısının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X