BUSKİ’den kermese rekor katkı

Büyükşehir Belediyesi’nin her yıl Kaplıkaya’daki Büyükşehir Belediyesi Huzurevi Tesisleri bahçesinde düzenlediği kermes ve yiyecek şenliğine düzenli katılım sağlayan BUSKİ Genel Müdürlüğü, bu yıl da kermesin parlayan yıldızıydı. Organizasyonun en büyük st

BUSKİ’den kermese rekor katkı

Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü’nce hazırlanan BUSKİ standı, kermesin ziyaretçilerinin yoğun ilgisini topladı. BUSKİ standını ziyaret edenler arasında, Muhsin Özlükurt da yer aldı. Dev organizasyona BUSKİ’nin yanı sıra Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı şirketlerin çalışanları, ilçe belediyeleri, engelli dernekleri ve hemşehri dernekleri de katıldı. Organizasyonun en büyük standı olan BUSKİ standından yapılan satışla, kermese 20 bin TL’lik katkı sağlandı. BUSKİ böylelikle, her yıl tekrarladığı rekor katkı performansını bu yıl da yinelemiş oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X