BUSKİ’ye abone olmak artık daha kolay

Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü, bir süre önce yapılandırdığı “BUSKİ alo 185” hattının hizmet yelpazesini genişletti. Buna göre, vatandaşlar, abonelik işlemlerini, “Alo 185” aracılığıyla ya da elektronik posta yoluyla, BUSKİ’ye gelmeden yaptır

BUSKİ’ye abone olmak artık daha kolay

Uygulamanın 1 Temmuz 2015 itibarıyla başlatıldığını belirten Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı, uygulama ağının 17 ilçenin tamamını kapsadığını vurguladı. Kamu kurumu olmanın verdiği sosyal sorumluluk bilinciyle hizmetin en iyisini sunmanın gayretinde olduklarını ifade eden Çetinavcı, “Vatandaşlarımız, BUSKİ hizmet binasına ya da ilgili şube müdürlüklerine gelmeden, Alo 185 Hizmet Yönetim Merkezi’nin 185 numaralı telefonunu tuşlamalarıyla ve [email protected] elektronik posta adresi üzerinden abonelik başvuru müracaatlarını yapabileceklerdir. Vatandaşlarımızın, müracaat anında, telefon numaraları ile T.C. kimlik numaralarını ilgili personele vermeleri kaydıyla, başvuru işlemleri de başlatılmış olacaktır” diye konuştu.

Alo 185 veya elektronik posta ile gelen müracaatların, işleme tabi tutulduktan sonra, belirlenecek randevu saatleri içerisinde, BUSKİ görevlilerinin, ilgili belgelerin imza işlemleri için vatandaşları, işyerleri ya da ikametgah adreslerinde ziyaret edeceklerine işaret eden Çetinavcı, böylelikle hizmeti vatandaşın ayağına götürmüş olacaklarını belirtti. Vatandaşların, “Alo 185 Hizmet Yönetim Merkezi”ni abonelik işlemleri dışındaki görüş, öneri ve düşüncelerini iletmek üzere de arayabileceklerini ifade eden Çetinavcı, bütün bu hizmetlerin 7 gün 24 saat boyunca kesintisiz verileceğini vurguladı.

Çetinavcı ayrıca, abonelikle ilgili istenen belgelerin, BUSKİ’nin www.buski.gov.tr adresli internet sitesinde, detaylı bir şekilde vatandaşların bilgisine sunulduğunu da sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X