BUSMEK nitelikli iş gücü yetiştiriyor

Bursa’da 10 yılı aşkın süredir ‘hayat boyu eğitim’ anlayışıyla pek çok alanda ücretsiz sanat ve meslek eğitimleri veren Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (BUSMEK), her kesimden ve her yaştan vatandaşın eğitim ihtiyacına cevap veriyor.

BUSMEK nitelikli iş gücü yetiştiriyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yapılan çalışmaları görmek üzere BUSMEK’e bağlı Erikli Mesleki Eğitim Merkezi, Hanımlar Lokali ve Sosyal Yaşam Merkezi’ni ziyaret etti. Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Şaban Kander ve BUSMEK yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyaretlerde Başkan Altepe, atölyeleri gezerek eğitimler hakkında yetkililerden bilgiler aldı. 

Kursiyer üretimlerini yakından inceleyen Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa’nın yaşanabilir, sağlıklı ve kalite kenti olması yönündeki çalışmaları hızla sürdürdüklerini söyledi. Bir yandan şehre eserler kazandırırken diğer yandan insan odaklı çalışmalara devam ettiklerini vurgulayan Başkan Altepe, BUSMEK kanalıyla başta kadınlar olmak üzere bugüne kadar 210 bin kişiyi meslek sahibi yaptıklarını dile getirdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X