BUSMEK’in eğiticileri de eğitiliyor

Bursa’nın 15 ilçesinde faaliyet göstererek şehrin dört bir yanına ulaşan BUSMEK, yarıyıl tatilinde düzenlediği eğitim programı ile eğitmenlerine de katkı sağlıyor.

BUSMEK’in eğiticileri de eğitiliyor

Merinos’taki Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde faaliyet gösteren yönetim merkezi tarafından düzenlenen eğitimlerde, eğitmenlerin branşlarına uygun eğitimler verilirken, aynı zamanda kişisel gelişim ve eğitici eğitim programı da gerçekleşiyor. Tatil süresince BUSMEK eğitmenleri;  eğiticinin eğitimi, etkili iletişim, materyal hazırlama, ileri excel, mikro muhasebe, moda tasarım, desen tasarımı, renk uyumu, sanayii makinası kullanımı, kırkyama eğitimi, saç kesim ve boyama teknikleri, aşçılık eğitimi, pide çeşitleri yapımı, pasta dekoru ve şeker hamuru kaplama gibi alanlarda eğitimler alarak bilgilerini pekiştirdi. BUSMEK eğitmenleri de Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinde görevli akademisyenler, uzman kişiler ve kurumsal firmalardan aldıkları eğitimlerle daha donanımlı bir şekilde yeni döneme ‘merhaba’ diyecek olmanın heyecanını yaşıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X