Büşra Gör yine zirvede

Yıldırım Belediyesporlu tekvandocu Rusya’da düzenlenen IWAS Dünya Oyunları Para Tekvando müsabakalarında bir altın madalya daha kazandı.

Büşra Gör yine zirvede

Rusya’nın Soçi kentinde düzenlenen IWAS Dünya Oyunları Para Tekvando müsabakalarında Türk sporcular, 6 kez madalyaya uzandı. Uluslararası Tekerlekli Sandalye ve Ampute Sporları Federasyonu (IWAS) tarafından Rusya’da 6 spor branşı olarak düzenlenen Dünya Oyunları’nda 8 Türk sporcu, para tekvando branşında madalya mücadelesi verdi. Türkiye, oyunları 2 altın, 1 gümüş ve 3 bronz olmak üzere 6 madalyayla tamamladı.

YILDIRIM’IN GURURU

2 hafta önce Samsun’da düzenlenen 6. Para-Teakwondo Dünya Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Yıldırım Belediyesporlu tekvandocu Büşra Gör, Rusya’dan da boş dönmedi. Bayanlar K44 kategorisi 49 kiloda mücadele eden Yıldırım Belediyespor Gör, Türkiye’ye altın madalya kazandıran 2 sporcudan biri olmayı başardı. Şampiyonada ayrıca Mehmet Sami Saraç altın, Ayşe Dudu Karatay gümüş madalyanın sahibi olurken, Haşim Çelik, Yaşar Sami Gökbaba ile Gamze Gürdal bronz madalya kazandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X