Bütçemiz 20 milyon Euro olacak

Başkan Ali Ay, OLAY TV’nin canlı yayınında rakamları açıkladı… Bütçeyi belirlediklerini ifade eden Başkan Ali Ay, ‘İç ve dış transfer dahil rakam bu olacak. Akıllı adımlar atmak istiyoruz.’ diye konuştu.

Bütçemiz 20 milyon Euro olacak

Bursaspor Başkanı Ali Ay, dün OLAY TV’nin canlı yayınında önemli açıklamalar yaptı. Yeni sezon için takıma ödenecek bedeli 20 milyon Euro olarak belirlediklerini ifade eden Başkan Ali Ay, ‘İç ve dış transfer dahil toplam rakam bu. 1 sezonluk bütçe bu. İşimiz kolay değil. Akıllı adımlar atmak istiyoruz. Dünya markası bir hocayı takımın başına getirdik. Ben kendisine güveniyorum. Geçen sezon çok sıkıntılar yaşadık. Bir daha böyle durumlarla karşı karşıya kalmamak istiyoruz’ dedi. 

SAĞBEKTEN ÇOK ÇEKTİK

Gündemdeki yerli isimler için de konuşan Başkan Ali Ay, ‘Barış Yardımcı için teklifimizi yaptık. Cevap bekliyoruz. Güray Vural’la ilgili başkanları aradı. -Hocayı değiştirdik, onu görmek istiyor- dedi. Biz de -tamam- dedik. Göndermek istiyorlarsa alırız. Yusuf Erdoğan için de  Trabzonspor Başkanı ile görüştüm. -Biz kendi aramızda toplanıp karar vereceğiz- dedi. Büyük ihtimal Barış Yardımcı olacak. Bir de yabancı alacağız o bölgeye. Çünkü biz geçen sezon sağ bekten çok çektik’ diye konuştu.

 

YETENEK AVCISI GELİYOR

Takımdaki genç isimlere mesaj da gönderen Ali Ay, şunları söyledi: ‘Hocamızın teknik kadrosunda çok değerli isimler var. Yardımcısı Avrupa’nın yetenek avcılarından bir tanesi. Genç isimleri eğitim konusunda uzman olmuş bir antrenör. Bizim kadromuzda da bir çok genç isim var. Onlar için de bu teknik kadroyu avantaj olarak görüyorum. Çok çalışsınlar ve kendilerini kabul ettirsinler. İyi transferler yapacağız. Eğer oynamak istiyorlarsa kendilerini geliştirmek zorundalar’ 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X