BUTGEM’de yeni dönem başlıyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Eğitim Vakfı bünyesinde faaliyet gösteren Bursa Tasarım ve Teknoloji Geliştirme Merkezi (BUTGEM) yeni eğitim dönemine başlıyor.

BUTGEM’de yeni dönem başlıyor

Yaklaşık 500 kursiyerin eğitim alacağı BUTGEM’e 30 Eylül tarihine kadar başvuru yapılabilecek. 2017-2018 yılı 1. döneminde 25 ayrı kurs programı gerçekleştirilecek. Gündüz ve akşam saatlerinde ücretsiz olarak verilecek kurslara başvurular BUTGEM binasına şahsen yapılacak. 

Eğitimlerin büyük çoğunluğuna lise veya dengi okul mezunları başvurabilirken, dijital baskı operatörlüğü ve argon kaynakçılığı bölümlerine başvuru için ilkokul mezunu olmak yeterli görülecek.

22 BİN KİŞİYE EĞİTİM

BTSO ve BUTGEM Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, BUTGEM’in sanayinin ihtiyaç duyduğu nitelikli insan kaynağını yetiştirme noktasında önemli başarılara imza attığını belirtti. Nitelikli personel ihtiyacının her sektörün en önemli gündem maddelerinden birisi olduğuna vurgu yapan Burkay, bugüne kadar 22 binden fazla kişiye meslek edindirme ve meslek geliştirme kursları ile nitelik kazandıran BUTGEM’in sanayinin bu ihtiyacına çözüm üreten önemli bir merkez olduğunun altını çizdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X