BUTTİM’e 100 kişilik alım heyeti

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Ticari Safari Projesi kapsamında farklı ülkelerden gelen tekstil sektörü temsilcileri, Bursa Uluslararası Tekstil ve Ticaret Merkezi’nde (BUTTİM) firmalarla buluştu.

BUTTİM’e 100 kişilik alım heyeti

BTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Kuş, BUTTİM Başkanı Ali Tiryaki ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan yaklaşık 100 firma temsilcisine, ilk olarak 1996 yılından bu yana Bursa tekstilinin nabzını tutan ve bin 700’e yakın işyerinin bulunduğu merkez hakkında brifing verildi.

Heyet, ardından firmaları gezerek ticari görüşmeler gerçekleştirdi. BTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Kuş, Bursa’nın tekstildeki gücünü artırmaya devam edeceklerini söyledi. Merinos AKKM’de düzenlenen alım heyeti programında bin 200’den fazla iş görüşmesi gerçekleştirildiğini ve bu görüşmelerin 537’sinin siparişle sonuçlandığı ifade eden Kuş, ”Ortaya çıkan bu sonuçlar da bu çalışmaların ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi” dedi. BUTTİM Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tiryaki de, BUTTİM’in tekstil sektörünün kalbinin attığı en önemli ticaret merkezlerinden biri olduğunu vurguladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X