BUTTİM’e 116 kişilik alım heyeti

Bursa Uluslararası Tekstil Ticaret Merkezi (BUTTİM) tarafından başlatılan UR-GE çalışmaları kapsamındaki ‘BUTTİM Giysi Kumaşı Firmaları İhracat Yolunda’ projesine dahil olan firmalar ilk alım heyetini ağırladı.

BUTTİM’e 116 kişilik alım heyeti

ABD’den Rusya’ya, Meksika’dan Kırgızistan’a kadar 36 ülkeden gelen 116 firma yetkilisinin yer aldığı heyet, BUTTİM’de gün boyunca ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdi. BUTTİM Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tiryaki, konuyla ilgili açıklamasında BUTTİM’in kapılarını artık yurtdışına da açmış durumda olduğunu belirtti.

Tiryaki, ‘’Bundan sonra adımızdaki uluslararası tanımına uygun bir BUTTİM olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. İlk olarak giysilik kumaş üreten firmalarımızın yer aldığı etkinliğimiz, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) katkılarıyla bundan sonra da ev tekstili, döşemelik kumaş ve perde ile devam edecektir.

Bu etkinliklerimizi arttırarak sürdüreceğiz. BUTTİM’de faaliyet gösteren firmalarımızın yurt dışındaki iş hacimlerini daha da arttırmak için yönetim olarak elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz” dedi.

Alım heyetinde yer alan konuk tekstilciler de, BUTTİM ziyaretlerinin çok verimli geçtiğini ve pek çok tekstil firmasını bir arada görmekten mutlu olduklarını dile getirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X