BUTTİM’i canlandırmak istiyoruz

Bursa Uluslararası Tekstil ve Ticaret Merkezi (BUTTİM) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tiryaki, “BUTTİM’in değerlerini artırmak ve canlandırmak için göreve geldik” dedi.

BUTTİM’i canlandırmak istiyoruz

ASLIHAN AYDIN

Tiryaki, Olay Medya’yı ziyaretinde yaptığı açıklamada, 15 Ocak’ta gerçekleştirilen genel kurulda göreve geldiklerini belirterek, “Ekibimiz hazır. BUTTİM’in değerlerini artırmak ve canlandırmak için istiyoruz. Bursa’nın tüm dinamikleri ile ilişkilerimizi geliştirmek için ne gerekiyorsa yapacağız” ifadesini kullandı.

2 bin iş yerinin bulunduğunu ve ürünlerinin ev tekstili üzerine yoğunlaştığını dile getiren Tiryaki, başka alanlarda da aktif olmak istediklerine vurguladı.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile entegre bir şekilde çalışma hedefinde olduklarını dile getiren Tiryaki, “Yanıbaşımızda TÜYAP var, fuarlar yapılıyor ancak haberimiz yok. Bu kadar kopukluk akıl almaz. İlişkilerimizi geliştirmek istiyoruz. Ayrıca BUTTİM’in 30 dönüm boş arazisi var. Buralara ek bina yapılabilir. İstanbul Yolu’nun iş merkezlerinin bulunduğu bir bölge olmasını istiyoruz” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X