BUTTİM’in sağlığı Medıcana’ya emanet

Medicana Bursa Hastanesi’ni ziyaret eden BUTTİM Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tiryaki ve yönetim kurulu üyeleri, Medicana Bursa Hastanesi Genel Müdür’ü Dr. Necip Kozalı ile BUTTİM kat malikleri ve BUTTİM çalışanlarını kapsayan sağlık sözleşmesi imzaladılar.

BUTTİM’in sağlığı Medıcana’ya emanet

İmza töreninde konuşan BUTTİM Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tiryaki, “Son dönemlerde sağlık sektöründe bir atılım içerisinde olan Bursamızda, Medicana Hastanesinin açılmasını oldukça olumlu buluyoruz.

Şehrimizde yeni kurulan bu hastaneyle Bursa’nın köklü yapılarından biri olan BUTTİM olarak iş birliği içerisinde olmaktan mutluluk duyuyoruz. Umarım bu anlaşma BUTTİM ve Medicana Hastanesi arasında uzun sürecek bir ortaklığın ilk nişanesi olur” dedi. BUTTİM’in ziyaretinden onur duyduğunu belirten Medicana Bursa Hastanesi Genel Müdürü Dr. Necip Kozalı da, “Bursa’nın en büyük kurumlarından biri olan BUTTİM ile işbirliği içerisinde olmaktan mutluluk duyuyoruz. Medicana Sağlık Grubu’nun 13.cü ve en büyük Hastanesi olan Medicana Bursa’nın Güney Marmara’nın referans hastanesi olmasını hedefliyoruz. Tecrübeli hekim kadromuz, multidisipliner tedavi yaklaşımı ve üst düzey verdiğimiz hasta hizmetleri ile bunu çok yakın zamanda başaracağımıza inanıyorum” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X