‘Bütün iş bizde bitiyor’

Furkan Soyalp, “Antalya karşısında ikinci yarı iyiydik fakat olmadı. Gençlerbirliği’ni yenerek zor durumdan çıkmak istiyoruz” dedi.

‘Bütün iş bizde bitiyor’

Teknik Direktör Adnan Örnek’in Antalyaspor karşısında sakatlanan Stancu’nun yerine ikinci devrede oyuna dahil ettiği Furkan Soyalp, takım olarak çok üzgün olduklarını söyledi. Özellikle maçın ikinci 45 dakikasında iyi bir futbol ortaya koyduklarını ifade eden Furkan, “Bizim için üzücü bir durum. Beşiktaş karşısındaki mücadelemizi göstermek istedik. Zaman zaman yaptık fakat skor istediğimiz gibi olmadı. Beraberliği bulduktan sonra kazanacak fırsatları da ele geçirdik ancak değerlendiremedik” diye konuştu.

O DA ÇOK ÜZÜLÜYOR

Kendi performansı hakkında yorum yapmaktan kaçınan Furkan “Benim performansım önemli değil. Elimden geleni yaptım. Umarım haftaya kaderimizi kendimiz belirleriz. Bireysel suçlu aramamak lazım. Takımda inanın herkes kazanmayı çok istiyor. Kubilay’da bunlardan bir tanesi. Benim oda arkadaşım. İnanın hepimizden daha çok kahroluyor. Artık bunları geride bırakıp Gençlerbirliği mücadelesine bakmalıyız. Kazanıp zor durumdan çıkmak istiyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X