Bütün kehanetleri tuttu! 2018 için ne demişti?

1996 yılındaki ölümünden önce geleceğe dair pek çok kehanette bulunan Baba Vanga’nın, 2018 için de kayda geçirilmiş iki öngörüsü var.

Bütün kehanetleri tuttu! 2018 için ne demişti?

İkiz Kuleler saldırı, Brexit, IŞİD’in yükselişi gibi pek çok önemli olayı tahmin eden Baba Vanga isimli ünlü kör mistiğin 2018 için de iki önemli tahmini bulunuyor. 1996 yılında ölen Bulgar kadın, hayatını kaybetmeden önce 51. yüzyıla kadar pek çok tahminde bulunmuştu.
 

PEK ÇOK OLAYI DOĞRU TAHMİN ETTİ
 

1996’da öldüğünde 85 yaşında olan Baba Vanga, pek çok doğal felaketi ve küresel çapta etkisi olan olayları önceden bildiğine inanıldığı için pek çok komplo teorisyeni arasında oldukça popüler bir figür. Balkanlar’ın Nostradamus’u olarak anılan Vanga ölmeden önce önümüzdeki yüzyıllar için yaptığı öngörülerde 2018’i de es geçmedi.
 

2018 İÇİN 2 TAHMİNİ VAR
 

Baba Vanga’nın 2018 tahminleri; Çin’in 2018’de süper güç olup bu ünvanı ABD’den devralacağı ve Venüs gezegeninde yeni bir enerji biçimi keşfedileceği.
 

TAHMİNLERİ GERÇEKLEŞEBİLİR
 

Peki bu tahminler gerçekleşebilir mi? Çin ekonomisi son yıllarda giderek genişliyor. 1970’de toplam dünya ekonomisinin sadece yüzde 4’ünü oluştururken bu rakam 2015’te yüzde 15,6’ya yükselmiş durumda. Çin henüz ABD’yi yakalayamadı ama bu çok yakında gerçekleşebilir.
 

Venüs için ise bugün bu konuyla ilgili herhangi bir uzay görevi mevcut değil. Bununla birlikte güneş astrofizikçisi Eugene Parker’ın adını taşıyan ve Güneş’in dış yapısını araştıran bir görev 2018’de gerçekleştirilecek. Bu örev esnasında Venüs’ün yerçekim kuvvetinin, Güneş’in etrafından geçmek için kullanılması düşünülüyor.
 

2341’DE DÜNYA YAŞANMAZ OLACAK
 

Vanga’nın bazı tahminleri arasında 228 yılında dünyadaki açlığın sona ereceği, 2256 ‘da Mars’ta koloniler kurulacağı ve 2341’de gezegenimizin yaşanmaz hale geleceği de var

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X