Bütün öğrencilere her sabah çorba ikramı

Uludağ Üniversitesi yönetimi, aldığı kararla 5 Ekim Pazartesi gününden itibaren Görükle Kampüsü’ndeki bütün öğrencilere her sabah çorba ikram edecek.

Bütün öğrencilere her sabah çorba ikramı

Öğrencilerine destek olmak için bir ilke imza atan üniversite yönetimi, Merkez Öğrenci Yemekhanesi’nde hafta içi her sabah saat 08.00 ile 10.00 arasında 2 çeşit çorba ikram edecek.

 

‘SAĞLIKLI BESLENMELERİ İÇİN…’

 

Öğrencileri sevindiren yeni uygulama hakkında bilgi veren Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, “Ailelerinin bizlere emaneti olarak gördüğümüz gençlerimize ücretsiz kahvaltı imkânı sağlayarak sağlıklı beslenmelerine destek verebilmek için böyle bir hizmet başlattık. Üniversite tarihinde bir ilk özelliği taşıyan uygulamamızla tüm öğrencilerimize her sabah hijyenik ve kaliteli bir kahvaltı yapabilme imkanı sunacağız” dedi.

Yeni yönetim olarak göreve gelmelerinin ardından yine bir il olarak kampüsteki öğrencilere akşam yemeği verdiklerini, ramazan boyunca da kampüste 35 bin kişiye ücretsiz iftar verdiklerini hatırlatan Rektör Ulcay, “Her zaman öğrencilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Bütün öğrencilerimizi bu hizmetimizden yararlanmaya davet ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X