‘Bütün siyasal partilerin ortak mücadele etmesi lazım’

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu “Terör bir insanlık suçudur, kimden, nereden gelirse gelsin teröre karşı ortak, dik ve onurlu duruşumuzu sergilemek zorundayız” dedi.

‘Bütün siyasal partilerin ortak mücadele etmesi lazım’

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’daki terör saldırısı sonrasında açıklamalarda bulundu.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu “Terör bir insanlık suçudur, kimden, nereden gelirse gelsin teröre karşı ortak, dik ve onurlu duruşumuzu sergilemek zorundayız. Bunu yaptığımız zaman bu ülkede birlikte huzur içinde yaşayabiliriz. Bu konuda üzerimize düşen ne varsa, CHP olarak üzerimize düşen ne varsa yerine getirmeye hazırız.” ifadelerini kullandı.

“Bütün siyasal partilerin ortak mücadele etmesi lazım”

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, “Terör tek başına bir siyasal partinin sorunu olmanın ötesine geçmiştir, terör artık bizim bir ulusal sorunumuz haline gelmiştir. Terör konusunda bütün siyasal partilerin ortak mücadele etmesi lazım. Bu bağlamda en büyük görev TBMM Başkanı’na düşüyor. Parlamentoyu çalıştırmalı, terör konusunda, sorunun çözümü konusunda TBMM’yi çalıştırmalı” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X