Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

‘Bütün siyasal partilerin ortak mücadele etmesi lazım’

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu “Terör bir insanlık suçudur, kimden, nereden gelirse gelsin teröre karşı ortak, dik ve onurlu duruşumuzu sergilemek zorundayız” dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu "Terör bir insanlık suçudur, kimden, nereden

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’daki terör saldırısı sonrasında açıklamalarda bulundu.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu “Terör bir insanlık suçudur, kimden, nereden gelirse gelsin teröre karşı ortak, dik ve onurlu duruşumuzu sergilemek zorundayız. Bunu yaptığımız zaman bu ülkede birlikte huzur içinde yaşayabiliriz. Bu konuda üzerimize düşen ne varsa, CHP olarak üzerimize düşen ne varsa yerine getirmeye hazırız.” ifadelerini kullandı.

“Bütün siyasal partilerin ortak mücadele etmesi lazım”

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, “Terör tek başına bir siyasal partinin sorunu olmanın ötesine geçmiştir, terör artık bizim bir ulusal sorunumuz haline gelmiştir. Terör konusunda bütün siyasal partilerin ortak mücadele etmesi lazım. Bu bağlamda en büyük görev TBMM Başkanı’na düşüyor. Parlamentoyu çalıştırmalı, terör konusunda, sorunun çözümü konusunda TBMM’yi çalıştırmalı” dedi.