Büyük aşk bitti mi?

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna’nın, 3 yıldır birlikte olduğu Arap iş adamı sevgilisi Hassan Jameel’den ayrıldığı iddia edildi.

Büyük aşk bitti mi?

Şarkıcı Rihanna, 2017 yılında Toyota’nın Suudi Arabistan distribütörlüğünü yapan şirketin varisi milyarder iş adamı Hassan Jameel ile aşk yaşamaya başlamıştı. Rihanna’nın sevgilisi ile çekilen samimi görüntüleri dünya basınında büyük yankı uyandırmıştı. Sonrasında Rihanna, Interview dergisine Jameel’e aşık olduğunu açıklamıştı. Çift o gün bugündür aşklarını doyasıya yaşamaya başlamıştı ki…

Geçtiğimiz aralık ayında da İstanbul’a gelen Rihanna ve Hassan Jameel’in ilişkilerine nokta koydukları öne sürüldü. Us Weekly, Haziran 2017’de ilk kez görüntülenen çiftin, üç yıllık ilişkisinin bittiğini söyleyen bir kaynağa atıfta bulunan bir rapor yayınladı.

Dünyanın en büyük şirketlerinden biri olan Toyota’nın varisi Hassan Jameel, Forbes’un en çok kazananlar listesinde yer alırken, net gelirinin 1,5 milyar dolar olduğu biliniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X