Büyük aşkta mutlu son

Magazin dünyasının sevilen çiftlerinden Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu, birlikteliklerini nikah defterine attıkları imzalarla resmileştirdi.

Büyük aşkta mutlu son

İKİ GELİNLİK GİYDİ

Aşkları ‘Fatih Harbiye’ adlı diziyle başlayan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu, yaşamlarını birleştirdi. Atagül’ün baba evinden gelin alma töreniyle başlayan düğün davetine Mete Horozoğlu, Murat Dalkılıç , Merve Boluğur, Burak Sağyaşar ve eşi Hatice Şendil gibi ünlü isimler katıldı. Neslihan Atagül düğününde birisi Zeynep Tosun, diğeri Vakko Wedding imzalı olmak üzere iki gelinlik giydi.

 

DÜĞÜNE KATILMADILAR

Düğüne sayılı günler kala geçirdiği kaza sonucu yoğun bakıma alınan Kadir Doğulu’nun abisi Kemal Doğulu, geceye katılmadı. Rahatsızlığı nedeniyle kardeşinin düğününü ertelememesine kızan Kemal Doğulu, ünlü çifti sosyal medya hesaplarından da sildi. Öte yandan, Kadir Doğulu’nun arasının iyi olmadığı bilinen Neslihan Atagül’ün ‘Kara Sevda’ dizisindeki rol arkadaşı Burak Özçivit de düğüne katılmamayı tercih etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X