‘Büyük başarılar bekliyoruz’

Süleyman Şahin, Yunanistan’ın Atina kentinde yapılacak Dünya Güreş Şampiyonası öncesinde Bursa’da kamp yapan Yıldızlar Serbest Güreş Milli Takımı ve Atletizm Yürüyüş Milli Takımı ziyaret etti.

‘Büyük başarılar bekliyoruz’

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin, Yunanistan’ın Atina kentinde yapılacak Dünya Güreş Şampiyonası öncesinde Bursa’da kamp yapan Yıldızlar Serbest Güreş Milli Takımı’nı ziyaret ederek oyunculara moral verdi.

Bursa’nın birçok milli takım kampına ev sahipliği yaptığını belirten İl Müdürü Şahin, ‘İlimizde tesisleşme ve yapılan organizasyonlar her geçen gün artıyor. Sporcularımıza şampiyonluk hedefleri doğrultusunda devletimizin vermiş olduğu imkanları en iyi şekilde sağlıyoruz’ dedi.

Yunanistan’ın Atina kentinde düzenlenecek olan Yıldızlar Güreş Dünya Şampiyonasına katılacak olan sporculara başarılar dileyen Şahin, ayrıca Türkiye Atletizm Federasyonu Yürüyüş Milli Takımı teknik eğitim kampı ile ilgili antrenörlerden bilgi alıp kampa giren sporcularla sohbet etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X