Büyük buluşma için geri sayım başladı

Tüyap Fuarcılık ile Maden Mermer Sanayici ve İş adamları Derneği’nin (MADSİAD) birlikte düzenlediği Bursa Blok Mermer Fuarı, 25-28 Kasım 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Büyük buluşma için geri sayım başladı

Hindistan’dan İtalya’ya, Çin’den Cezayir’e dünya mermer sektörünün en önemli 350 markasının ticaret temsilcilerini, satın alıcılarını Bursa’ya getirecek olan organizasyonda, Türkiye mermer sektöründe söz sahibi 150 firma ile uluslararası iş makinaları markaları ve lojistik, depolama şirketlerini de biraraya getirecek.

SON DERECE ÖNEMLİ

MADSİAD Başkanı Erol Efendioğlu, fuarın sektör açısından son derece önemli olduğunu belirterek, ”Üç gün boyunca dünyayı Bursa’da ağırlayacağız” dedi. Türkiye’de 2 bin 100 civarında ocağın faaliyette olduğuna işaret eden Efendioğlu, bin 500’ün üzerinde fabrika ile 7 bin 500 civarında atölyenin, döviz girdisinde önemli bir değer ürettiğini anlattı. Efendioğlu “Zaman zaman dediğimiz gibi, mermer ihracat geliri, dövize endeksli ara ve yan ürün olmadan elde edilen yüzde 100 milli bir gelir türü. Bu fuar da markalaştıkça, ticaret ağlarımızı daha güçlü kılacak” dilya konuştu. MADSİAD Başkan Yardımcısı Erol Yüce de, fuarın hazırlıklarının 1 yıldır sürdüğüne dikkat çekerek, 7 ayrı salonda, 40 bin metrekarelik kapalı alanda ilk kez böyle bir organizasyonun gerçekleştirileğini vurguladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X