Büyük iş başardı

Altepe’yle birlikte son provaları yerinde gözlemleyen Çağlar, ‘Bu stadyumla birlikte artık Türkiye’de değil Avrupa’da söz sahibi olan bir Bursaspor bekliyoruz’ dedi.

Büyük iş başardı

Devlet Eski Bakanı ve Bursaspor’un efsane başkanlarından Cavit Çağlar, yeni stadyumun Bursa için büyük kazanç olduğunu söyledi… Vali Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Emniyet Müdürü Selami Yıldız ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay’la birlikte dün akşam yapılan son provaları inceleyen Çağlar, stadyuma hayran kaldı… Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe’ye, böyle bir eseri Bursa’ya kazandırdığı için teşekkür eden Cavit Çağlar, şunları söyledi:

BAŞKANIMIZLA GURUR DUYUYORUZ

‘Bursa’ya kazandırılabilecek en büyük eseri meydana çıkardı. Bu bir inanç işidir. Artık yapılacak iş takımın iyi duruma gelmesidir. Sadece Türkiye’de değil Avrupa’da söz sahibi bir Bursaspor bekliyoruz. Bunun olmaması için de ortada bir sebep yok. Bursamız’a, ülkemize bu eser hayırlı olsun. Başkanımızla gurur duyuyoruz. Böyle bir işe başlamak ve bitirmek kolay değildi. Bunu başardı’ dedi.

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPIYORUZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de, ‘Bu stadyumla birlikte artık Bursaspor’un başarılarıyla heyecan duymak istiyoruz. Türkiye şampiyonlukları, Avrupa’da söz sahibi bir takım görmek arzumuz var. Biz üzerimize düşeni her zaman yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Cesaret gerektiren bir projenin finalini yapıyoruz. Bursa artık spor alanında Avrupa ve Dünya’da adından söz ettirecek’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X