‘Büyük iş başardı’

Pablo Martin Batalla, genç antrenörün kendilerini maça iyi hazırladığını söyledi

‘Büyük iş başardı’

Arjantinli yıldız, ‘Mustafa Er’in hakkını ödeyemeyiz. Hafta boyunca bizi ayakta tuttu. Doğru olan ne varsa onu yaptı. En önemlisi bizi yalnız bırakmadı. Çünkü bizi daha önce yarı yolda bırakanlar olmuştu’ dedi. 

Timsah’a Trabzon’da galibiyeti getiren golü atan Pablo Martin Batalla, kritik bir görev üstlenen antrenör Mustafa Er’e övgüler yağdırdı. İlk olarak yaşadıkları sıkıntılı süreçten bahseden Batalla, ‘Bu karşılaşmaya bir final gibi hazırlandık. Takımdaki bütün arkadaşlarımla başardığımız bu durum için gurur duyuyorum. İlk yarıda iyiydik. İkinci yarıda golü yedik ve işleri zorlaştırdık. Hafta boyunca bunu konuştuk. İbre ne tarafa dönerse dönsün kendi bildiğimiz gibi oynayacaktık ve bunu yaptık. Bütün takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum’ dedi. 

DUYGU PATLAMASI OLDU

Antrenör Mustafa Er’in kendilerini bu maça çok iyi hazırladığını ifade eden Arjantinli yıldız, şöyle devam etti: ‘Mustafa hocanın hakkını ödeyemeyiz. Hafta boyunca bizi ayakta tuttu. Doğru olan ne varsa onu yaptı. En önemlisi bizi yalnız bırakmadı. Çünkü bizi daha önce yarı yolda bırakanlar olmuştu. Bu çok büyük bir profesyonellik örneğidir ve yürek gerektiren bir iştir. Ona teşekkür ediyorum. Maçtan sonrada soyunma odasında çok büyük duygu patlamaları yaşandı. Çok zor bir yıldı bizim için. Gelecekle alakalı pozitif veya negatif hiçbir şey konuşmayacağım ve sadece kutlayacağım.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X