Büyük mutluluk

18 yıl sonra Dünya Şampiyonası’nda 3 altın madalya elde edilen güreşte coşku sürüyor. Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, yıllar sonra gelen başarıdan mutluluk duyduklarını belirtirken, “Şimdi önümüzde 2016 Rio Olimpiyat Oyunları var” dedi.

Büyük mutluluk

RECAİ UYSAL

ABD’nin Las Vegas kentinde düzenlenen Dünya Şampiyonası’nda Türk sporcular elde ettikleri sonuçlar yüzleri güldürürken, milliler 18 yıl sonra şampiyonada 3 altın madalyaya ulaşmanın mutluluğunu yaşadı. 7-13 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen şampiyona sonrasında Güreş Federasyonu’nun Bursalı Başkanı Musa Aydın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, milli takımın Bursalı antrenörlerinden Serbest Milli Takım Teknik Direktörü İbrahim Akın, Bayan Milli Takım Teknik Direktörü İsmail Kosukoğlu ve şampiyonada görev yapan Bursalı hakem Levent Şen, Sümbüllü Bahçe Konağı’nda düzenlenen toplantıyla organizasyon hakkında bilgi verdi. 

HEDEF RIO

2016 Rio Olimpiyat Oyunları’na vize verdiği için şampiyonaya tüm ülkelerin ciddi hazırlık yaparak geldiklerini belirten Başkan musa Aydın, “Böylesine güçlü rakipler karşısında tam 18 yıl aradan sonra Dünya Şampiyonası’nda 3 altın madalya kazandık. Bu şampiyona çok önemliydi, diğer Dünya Şampiyonaları ile kıyas etmek mümkün değil. Şampiyonada Bursa’nın maddi ve manevi desteğiyle büyük bir başarıya imza attık. Orada tam anlamıyla bir Bursa damgası vurduk. İnşallah bundan sonraki hedefimiz Rio Olimpiyatları. İnşallah aynı başarıyı orada da tekrar ederiz. Onun için daha çok çalışacağız. Eksiklerimiz gördük” diye konuştu. 

ANLAMLI BAŞARI

Şampiyonhada yönetici olarak bulanan Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin de tarihe tanıklık ettiklerini belirtirken, “18 yıl sonra böyle güzel bir başarıya tanıklık etmek güzeldi. Sonuçta bu bir ekip çalışması. Başkanımızı Türk güreşine dinamizm getirdi. En zor Dünya Şampiyonası’nın yapıldığı yılda böylesine bir başarı çok önemli. Bu başarılar gelirken altyapı çalışmalarımız da sürüyor. Altyapımızı sağlam tutarark daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X