Büyük panik! 9 aylık bebek böyle kurtarıldı

Burdur’da 4 katlı binanın 3’üncü katında çıkan yangında, biri 9 aylık bebek, 8 kişi dumandan etkilendi. Gelen ekipler, bir yandan yangına müdahale ederken, diğer yandan da binadakileri tahliye etti.

Büyük panik! 9 aylık bebek böyle kurtarıldı

Aydınlıkevler Mahallesi Armağan İlci Bulvarı’nda, 4 katlı bir binanın 3’üncü katındaki dairede, öğle saatlerinde yangın çıktı. Mahallelinin ihbarı üzerine adrese çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Gelen ekipler, bir yandan yangına müdahale ederken, diğer yandan da binadakileri tahliye etti.

Bu esnada devriye gezen bir polis memuru da ekiplere yardımcı oldu. Yangın, itfaiyenin çalışmasıyla kısa sürede söndürüldü. Yangında dumandan etkilenen biri 9 aylık bebek, 4’ü çocuk, biri polis memuru 8 kişiye, olay yerindeki sağlık ekibi müdahale etti.

Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürü Mehmet Ali Ballak, “Ekibimiz olay yerine geldiğinde üçüncü kattan yoğun duman geliyordu. Bir ekibimiz müdahale etti. Diğer 5 arkadaşımız binadan biri bebek, biri görme engelli vatandaşımız olmak üzere 7 kişinin tahliye işlemlerini gerçekleştirdi. Bu tür üzücü olaylar yaşanmaması için evlerde mutlaka ilk yardım, yangın güvenlik tedbirlerini almamız gerekiyor. Yangında mağdur olan aileye geçmiş olsun. Yangının çıkış nedeni belli değil. Arkadaşlarımızın incelemesi sonucu belli olacak” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X