Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Büyük yarışta geri sayım

Bursa’dan İstanbul’a uzanan amatör yol bisikleti mücadelesi “Gran Fondo Marmara” rekor katılımcı ile tarihe not düşmeye hazırlanıyor.

Bursa'dan İstanbul'a uzanan amatör yol bisikleti mücadelesi “Gran Fondo Marmara”

Osmangazi Köprüsü’nden geçmeye hazırlanan ilk bisiklet yarışı 130 km ve 60 km uzunlukta iki farklı parkurda yapılacak. Uzun parkur Bursa Kent Meydanı’ndan, kısa parkur ise Altınova’dan başlayarak, İstanbul Maltepe’de sona erecek. 

 

Katılımcı limitinin 2 bin bisikletli ile sınırlı olduğu etkinlik Türkiye genelinde bisikletlilerin yoğun ilgisiyle karşılandı ve bir hafta içerisinde rekor katılımcı sayısına ulaşıldı. Dünyada binlerce sporcunun katıldığı ve oldukça popüler olan uzun mesafe yarışları anlamına gelen  “Gran Fondo’ yol bisikleti yarışları farklı yaş ve performans düzeyinde amatör bisikletçilere uluslararası standartlarda profesyonel bir mücadele fırsatı sunacak.


Avatar Seç KAPAT
Kestel Belediye Başkanı Ferhat Erol da, Bursaspor Vakfı üyeleri arasına
Sıradaki Haber Bursaspor Vakfı’na yeni üye