Büyükataman: AK Parti-CHP koalisyonu muhtemel gözüküyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, ikinci görüşmelerde yeni hükümetin şekilleneceğini ifade ederek, AK Parti ile CHP koalisyonunun oluşabileceğini söyledi.

Büyükataman: AK Parti-CHP koalisyonu muhtemel gözüküyor

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyük Ataman, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde Valiliğin düzenlediği bayramlaşma programına katıldı. Burada gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevaplayan Büyükataman, “MHP ülkenin kaosa sürüklenmesini asla müsaade etmez. MHP’ye bir sorumluluk düşürse AK Parti ile koalisyon şartlarını görüşmemiz için 3 önemli hassasiyet var. Davutoğlu’nun ziyaretlerinde meseleye bakışımızı ve nerede durduğumuzu açık şekilde arz ettik” dedi.

Muhtemel AK Parti ile CHP koalisyonun yakın durduğunu ifade eden Büyükataman, “Önümüzdeki günlerde bayramdan sonra sayın Davutoğlu görüşmeler yapacağını ve netice alacaklarını söylemiştir. CHP genel başkanı ve sayın başbakanın yapmış olduğu değerlendirmelerinden görüldüğü üzere AK Parti ile CHP koalisyonu muhtemel gözüküyor. İkinci görüşmelerde bu şekillenir” dedi

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X