Büyükataman: ‘MHP olarak iktidara hazırız’

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, “MHP olarak iktidara hazırız. 1 Kasım’da sandıktan kimsenin tahmin edemeyeceği bir sonuç çıkacak” dedi.

Büyükataman: ‘MHP olarak iktidara hazırız’

Seçim çalışmalarına Yenişehir ilçesinde devam eden Büyükataman, gazetecilere yaptığı açıklamada, milletin iradesine her zaman saygı gösterdiklerini söyledi.

Milletvekili Genel Seçimi nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın, yine milli iradeye saygı göstereceklerini belirten Büyükataman, “MHP olarak iktidara hazırız. 1 Kasım’da sandıktan kimsenin tahmin edemeyeceği bir sonuç çıkacak. Yine sandıktan koalisyon çıkarsa MHP olarak buna da hazırız” diye konuştu.

Büyükataman, Türkiye’nin hükümetsiz kalmayacağını, bu konuda kimsenin endişe etmesine gerek olmadığını ifade etti.

Ülkede öncelikli üç sorun bulunduğunu savunan Büyükataman, şu değerlendirmeyi yaptı:

“Birincisi güvenlik sorunu. Terörle mücadelede en büyük eksik siyasi irade. Bu iradeyi gösterip kısa sürede terörü tamamen bitireceğiz. İkincisi ekonomik sıkıntılar. İktidar olduğumuzda öncelikle sosyal politikalarla yoksulluğu bitirip yatırım ve üretimi teşvik ederek iş adamlarımızın önünü açacağız. Üçüncüsü de dış politikada gerçekten çok kötü bir dönem yaşıyoruz. AKP iktidarı, ‘komşularla sıfır sorun’ diyerek aldığı dış politikayı öyle bir hale getirdi ki bırakın komşularımızı, dünyada istenmeyen bir ülke durumuna geldik. Kaybedilen bu itibarı yeniden kazanacağız. Bütün projelerimiz hazır.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X