Büyükataman: “Nazik bir sürecin arifesindeyiz”

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, ‘Nazik bir sürecin arifesindeyiz. 1 Kasım’da, dayatma, zorlama, millet iradesi hilafına yeniden bir seçimle karşı karşıya bıraktılar’ dedi.

Büyükataman: “Nazik bir sürecin arifesindeyiz”

Bursa’da yaşayan Erzurumlu vatandaşlarla bir araya gelen Büyükataman, hiç kimsenin siyasi kimliklerini kullanarak o şehirde yaşayan insanlar adına topyekun hareket edemeyeceğini savundu.

Büyükataman, Türkiye’nin çok zorlu ve sıkıntılı bir dönemden geçtiğini belirterek, şunları kaydetti:

‘Nazik bir sürecin arifesindeyiz. 1 Kasım’da, dayatma, zorlama, millet iradesi hilafına yeniden bir seçimle karşı karşıya bıraktılar. 7 Haziran’da aziz milletimizin ortaya koyduğu irade beyanını dikkate almadılar. Ağzına her zaman millet iradesini pelesenk etmekle beraber, sadece millet iradesinden kendi işine geleni anlayan, öyle yorumlayan bir anlayışla, böyle bir anlayışın dayatmasıyla karşı karşıyayız. 

Ülke yangın yerine dönmüş, etrafımız ateş çemberine alınmış vaziyette. Böyle nazik ve kritik bir süreçte, istikrarsızlığın her alanda hissedildiği bir dönemde inat ve ısrarla milletin önüne, iradesi hilafına yeniden sandık koyma işgüzarlığını ortaya koydular. Öyle temenni ediyorum ki bu necip millet, 1 Kasım’da mutlaka bir cevap verecektir. Bu aziz milletin bir cevabı olacaktır.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X