Büyükataman’a Yılmaz’dan tepki

MHP’nin son seçilmiş il başkanı olan ve Meral Akşener’e destek verdiği için genel merkez tarafından görevden alınan Yüksel Yılmaz, MHP’nin ‘Evet’ diyeceğini açıklayan ve parti içinde değişim isteyenleri eleştiren MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman’a ya

Büyükataman’a Yılmaz’dan tepki

MHP’nin asıl sahipleri Büyükatanan’ın da dahil olduğu genel merkez yönetimi değil, kongre isteyen delegeler ve ülkücü camia olduğunu vurgulayan Yılmaz, ‘Millette rağmen milliyetçilik yapan, millette giden bütün kanalları kapatarak MHP’yi Balgat’ın dört duvarına hapseden bu zihniyet utanmadan, sıkılmadan devleti milletle buluşturacağını ifade ediyor. Önce MHP’yi ülkücülerle, delegelerle buluşturun. Meşruiyetini kaybetmiş Balgat sakinlerinin korkuları hâlâ devam etmektedir. Bu korkunun adı da ‘değişim’dir. Türk milleti ve ülkücülerle bilek güreşi yapanlar daima kaybetmişlerdir ve bundan sonra da kaybetmeye mahkumdurlar. Bu açıklamanız ile değişim isteyen, devletin ve milletin bekası için ‘Hayır’ diyen ve bu haliyle bir çığa dönüşmüş olan milliyetçi iradenin karşısında duramayacağınızı anladığınız ortaya çıkmıştır. Saraydan ve iktidardan her türlü gayri meşru yolu kullanarak müdahale etmesini istiyorsunuz. Unutmayın ki, en büyük hesap Allah’ın hesabıdır’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X