Büyükbalıklı’ya modern Mahalle İletişim Merkezi

Nilüfer Belediyesi kırsaldaki mahallelere yönelik hizmetlerine Büyükbalıklı’da bir yenisini daha ekledi. Nilüfer Belediyesi tarafından 700 metrekare alanda yaptırılan Mahalle İletişim Merkezi ve mahalleye kazandırılan heykelin açılış töreni yapıldı.

Büyükbalıklı’ya modern Mahalle İletişim Merkezi

Düzenlenen törende konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Büyükbalıklı Mahallesi’nde önemli bir hizmeti hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Mustafa Bozbey, “Mahalle İletişim Merkezimizde, muhtarlık hizmetleri modern bir ortamda sunulacak. Mahalle İletişim Merkezimizde ayrıca düğün, nişan, yemek organizasyonu gibi buluşmaları gerçekleştirebileceğiniz salonumuz bulunuyor. Birinci katta bulunan 4 odada, NİLSEM’in eğitimleri, kadınlarımıza ve isteyen herkese açık olacak. Burada el becerilerinizi geliştirebilecek, yepyeni beceriler elde edebilecek, el sanatları konusunda üretim yapma olanağı bulabileceksiniz. Mahalle İletişim Merkezimiz aynı zamanda sosyal çalışmalar için de kullanılacak, ilerleyen zamanlarda burada pek çok projeyle karşılaşacaksınız” dedi. 

Başkan Bozbey, sanatçı Selçuk Arık tarafından yapılan Büyükbalıklı’nın ünlü balıklarını simgeleyen heykelin de mahalleye çok yakıştığını söyledi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X