Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Büyükelçi açıkladı, 84 kişi arasında Türk var mı?

Türkiye’nin Paris Büyükelçisi Hakkı Akil, Nice’deki terör saldırısında ölen veya yaralanan Türk olduğuna dair saat 13.00 itibariyle Fransız makamlarından olumsuz bir haber gelmediğini söyledi.

Türkiye’nin Paris Büyükelçisi Hakkı Akil, Nice’deki terör saldırısında ölen veya

Hürriyet’e konuşan Büyükelçi Akil, “Ancak zaman ilerledikçe bu durum değişebilir. Bu nedenle temkinli olmak gerekir” dedi. Büyükelçi Akil şunları söyledi: 

“Fransız makamlarının saldırıda yaşamlarını yitirenler ve yaralılarla ilgili kimlik belirleme çalışmaları sürüyor. Nice’in bağlı olduğu Marsilya Başkonsolosluğumuz ve biz sürekli irtibat halindeyiz. Şu an için (saat 13.00 itibariyle) resmi olarak bize ulaşmış olumsuz bir haber yok. Dileğimiz bu durumun değişmemesi. Ancak her an bir değişiklik olabilir. Temkinli olmak gerekir. Olayla ilgili bilinenlerin dışında fazla bir ayrıntı yok. Bulunan kimlikten eylemi Tunus kökenli bir kişinin gerçekleştirdiği değerlendiriliyor. Fransız makamları çalışmalarını yürütüyor. Bizi ilgilendiren bir durum olunca bilgi vereceklerdir.”


Avatar Seç KAPAT
Sigara fiyatlarına 5 lira zam geldi. Gelen zam ile en
Sıradaki Haber Sigaraya zam geldi