Büyükelçi Malefane’den Vali Küçük’e ziyaret

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Güney Afrika Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçisi Puleİsaac Malefane’yi Heykel tarihi Valilik binasındaki makamında misafir etti.

Büyükelçi Malefane’den Vali Küçük’e ziyaret

Büyükelçi Malefane’nin ‘Valilik Şeref Defteri’ni imzalaması ile başlayan ziyarette konuşan Vali Küçük, “Bursa’mızın gerek kültürel, gerekse ekonomik anlamda dünyanın farklı noktalarından ziyaretçilerinin olması bizleri gururlandırıyor. İnşallah birliktelikten doğan gücümüz ile Bursa’nın sahip olduğu potansiyeli tam olarak dış dünyaya yansıtacağız ve ilimiz hedeflerine hızla ilerleyecek. Ben umarım bu ziyaret vasıtasıyla ikili ilişkilerimizi daha da geliştiririz” dedi.

Kalabalık bir heyet ile Bursa ziyaretini gerçekleştiren Büyükelçi Malefane de “Öncelikle bu sımsıcak karşılamanız için şükranlarımı sunuyorum. Bursa’ya bu ilk ziyaretim ve tarihle bütünleşmiş dinamik bir şehirle karşılaştım. Umarım ikili ilişkilerimizi artırarak ileri bir noktaya taşırız.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X