Büyükorhan Atatürk İlkokulu’na yeni kütüphane

Merkezi Bursa’da bulunan Büyükorhan Kayapa Köyü Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği (KAYDER) “Bir Kitap Bin Umut” projesi kapsamında Büyükorhan Atatürk İlkokulu’na kütüphane kazandırdı.

Büyükorhan Atatürk İlkokulu’na yeni kütüphane
AYDIN KURMUŞ
 
 
Okul içerisinde kütüphane yapılmak üzere ayrılan bölüm dolaplar, masalar ve perdeler ile düzenlendi. Kütüphaneyede  bin 500 kitap hediye edildi. 
 
 
 Ayrıca öğrencilere verilmek üzere okul çantaları de okul idaresine teslim edildi. 
 
 
Açılışa Kaymakam Muhammed Kaya, eski AK Parti Milletvekili Faruk Anbarcıoğlu, KAYDER Başkanı Erdal Kadir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Recai Arvas ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
 
Kendilerine destek olanlara teşekkür eden dernek başkanı Erdal Kadir, kütüphane yerine okul yaptırmak istediklerini ancak buna güçleri yetmediği için kütüphane oluşturduklarını belirtti. Kadir, “ Eğitim, ekmek ve sudan sonra insanların en zorunlu ihtiyacıdır” diye konuştu.  
 
 
Kaymakamı Muhammed Kaya’ da, “Bu kütüphanenin açılışına katkı sağlayan derneğe’ teşekkür ediyorum. Bizim için hizmetin büyüklüğü veya küçüklüğünden ziyade hizmetin varlığı önemlidir. Çocuklarımızın gelişimine katkı sağlaması dileğiyle tekrar teşekkür ediyorum” dedi. 
 
Konuşmaların ardından kütüphanenin açılışı protokol ve öğrenciler tarafından yapıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X