Büyükorhan’a kapalı pazaryeri

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, merkeze yeni bağlanan 10 ilçede de yaşam kalitesini en üst seviyeye çıkarmak için alt ve üst yapıda önemli projeleri hayata geçirdiklerini söyledi.

Büyükorhan’a kapalı pazaryeri

Büyükşehir Belediyesi, Büyükorhan’ın en önemli sorunlarından birine çözüm getiriyor. Büyükşehir Belediyesi Büyükorhan’a da modern kapalı pazaryeri kazandırıyor. Yaklaşık 2 bin metrekarelik pazaryeri çelik konstrüksiyon çatı ile kapatılırken, modern mimarisi ile de ilçeye değer katacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, inşaatı hızla devam eden pazaryerinin aynı zamanda her türlü etkinlik ve buluşmanın yapılabileceği modern bir yaşam alanı olacağını söyledi. Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş ile birlikte pazar alanında devam eden çalışmaları inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ilçe halkının en önemli taleplerinden biri olan bu sorunun da kısa sürede çözüme kavuşacağını kaydetti. 

MODERN PROJE

Merkeze yeni bağlanan 10 ilçede de yaşam kalitesini en üst seviyeye çıkarmak için alt ve üst yapı anlamında önemli projeleri hayata geçirdiklerini dile getiren Altepe, “Büyükorhan’ın da her türlü altyapı eksikliğinin giderilmesi noktasında çalışmalarımız devam ediyor. Buradaki en önemli sorunlardan biri de merkezdeki pazar alanıydı. Düzenli olmayan bir pazaryeri vardı. Burası için de güzel, modern, sağlam ve şık bir proje hazırladık. Kar başta olmak üzere hiçbir dış ortamdan etkilenmeyecek şekilde mukavemeti yüksek bir proje yapıyoruz. Zemin de dolgu ile 120 santimetre kadar yükseltildi. Mimarisiyle de ilçeye değer katacak bu alan sadece pazaryeri olarak değil, her türlü etkinlik ve buluşmanın gerçekleşeceği bir yaşam alanına dönüşüyor” diye konuştu.

ALTEPE’YE TEŞEKKÜR

Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş da, “Büyükşehir Belediyemiz’den talep ettik. Başkanımız bizi kırmadı ve yaklaşık 1,5 milyon liralık bir projeyi ilçemize kazandırıyor. İlkel şartlarda bir pazarımız vardı. Şimdi evladiyelik bir eser yapılıyor. Ben ilçemize katkıları nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X