Büyükorhan’a yeni hastane

Seçim çalışmaları kapsamında dağ ilçelerini ziyaret eden Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Büyükorhan’a yeni bir devlet hastanesi yapma sözü verdi. Bakan Müezzinoğlu ziyaret ettiği Keles, Orhaneli ve Harmancık’ta da büyük ilgiyle karşılandı.

Büyükorhan’a yeni hastane

AYDIN KURMUŞ / OSMAN SAK

Sağlık Bakanı ve Ak Parti Bursa 1. Sıra Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu’ndan Büyükorhan’a hastane müjdesi. 

Seçim çalışmaları için dün Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İl Başkanı Cemalettin Torun ve milletvekili adayları ile Büyükorhan’a giden  Bakan Müezzinoğlu, ilçe girişinde vatandaşlar tarafından karşılandı.

Müezzinoğlu, daha sonra Büyükorhan İlçe Hastanesini ziyaret etti. Hastanenin Acil servisinde yatan hastalarla bir süre sohbet eden Müezzinoğlu daha sonra da tansiyonunu ölçtürdü. Daha sonra Büyükorhan Belediyesine hibe edilen araçları hizmete soktu. 

BÜYÜKORHAN’DA İNŞE EDECEĞİZ

Belediye önünde düzenlenen törenin ardından Belediye Çay Bahçesi’ne geçen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu burada vatandaşlara yönelik yaptığı konuşmasında ülkenin Ak Parti döneminde birçok yeniliklere imza altına attığını belirterek yapılan hizmetleri anlattı. Büyükorhan’a yeni bir hastane yapacaklarının müjdesini veren Bakan Müezzinoğlu, ‘Yeni Türkiye’nin hastanesini Büyükorhan’da inşa edeceğiz. Hükümet olarak buraya gereken hizmetleri vereceğiz. İktidar olarak yaptıklarımız ortada kurulduğumuzdan buyana milletin hayali ile yürüdük, milletin yanında olduk, bundan sonrada millet için var olmaya devam edeceğiz.” Dedi. 

‘GÜNEY MARMARA’YA HİTAP EDECEK

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Orhaneli ziyaretine ise, Türkiye de  ilk AB standartlarında yapılan Orhaneli Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek başladı. Müezzinoğlu “Çok büyük ve güzel tesisi Güney Marmara’ya hitap edecek şekilde fizik tedavi hastanesine dönüştürüleceğini” açıkladı. Hastanede var olan uzman hekim sıkıntısı konusunda ise, çalışma yapacağını belirtti.Hastane ziyaretinin ardından partililer ile bir araya gelen Bakan Müezzinoğlu, dağ yöresinden desteğin partilerine devam ettiğini belirtti.İlçe sorunlarını dile getiren  Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu “Dağ Yöresine özel teşvik, Maden OSB için destek, kırsal Turizm için yardım beklediklerini belirtti. Bursa karayolunda 2 yılda 2 km yolun yapılamadığından yakınan Tatlıoğlu, yol konusunun çözülmesini istedi.Daha sonra Bakan Müezzinoğlu esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

 

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu daha sonra ziyaret ettiği Keles ve Harmancık’ta da vatandaşlar tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X