Büyükorhan’a yeni Hükümet Konağı

Büyükorhan’ a yeni bir Hükümet Konağı yapılacak. Büyükorhan Belediyesi’ne ait bir binada kiracı olarak hizmet veren hükümet konağındaki Kaymakamlık, kamu kurum ve kuruluşları, yapılacak yeni Hükümet Konağı ile tek çatı altında toplanacak.

Büyükorhan’a yeni Hükümet Konağı

AYDIN KURMUŞ

Yeni Büyükorhan Hükümet Konağı’nın yapı ihalesi Bursa Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından yapıldı. İhalesi yapılan yeni Hükümet Konağı, Kapalı Spor Salonu yanında Belediye Başkanlığı tarafından tahsis edilen araziye yapılacak. Hükümet Konağı 6 kat, 1 bodrum ve zemin kattan oluşacak. Hükümet Konağının yer tesliminin bir ay içerisinde yapılması ve ardından 430 gün içerisinde tamamlanmasının öngörüldüğü bildirildi.

TEMELİ ATILACAK

Yapılacak yeni Hükümet Konağı’nın temelinin önümüzdeki günlerde atılarak inşaatına başlanacağını belirten AK Parti Büyükorhan İlçe Başkanı Ahmet Korkmaz, “Bursa Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Kurban Bayramı öncesi 8 Eylülde Hükümet Konağının yapım ihalesini gerçekleştirdi. İhaleyi alan firmaya yer tesliminden sonra önümüzdeki günlerde geniş katılımlı bir tören ile yeni Hükümet Konağımızın temelini atmayı planlıyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X