Büyükorhan’da birlik beraberlik mesajı

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Büyükorhan’da Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyesince düzenlenen iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi.

Büyükorhan’da birlik beraberlik mesajı

Büyükorhan’daki iftar proğramına Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Ramazan ayında birlik ve beraberliğin önemini vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Bursa’nın her ilçesi çok güzel ve çok değerli. Burada hem ilçeye kazandırılan yatırımların açılışlarına katıldık, hem de esnaf ziyaretleri gerçekleştirdik. Büyükorhan’da hayata geçirilecek projeleri ve güzellikleri, bundan sonra da hep birlikte yaşayacağız” diye konuştu.

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu da programda yaptığı konuşmada, 24 Haziran’da Türkiye için yeni bir kapı aralanacağını söyledi.Çavuşoğlu, “Güçlü Türkiye hedeflerine kilitlenmiş cumhurbaşkanlığı sistemiyle yol almaya başlayacağız.

Bugün geldiğimiz noktada bu hükümet etme sistemine en hazırlıklı parti AK Parti’dir. Türkiye asla geriye dönmeyecek. Bu millet Türkiye’yi asla geriye götürmeyecek, daima hedef ilerisi olacak ve Türkiye kanatlanmaya, uçmaya devam edecek” değerlendirmesinde bulundu.

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Büyükorhan programı çerçevesinde daha sonra ilçeye yaklaşık 3 kilometre uzaklıktaki Yenice Mahallesi’nde vatandaşlarla sahura katıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X