Büyükorhan’da öğrencilerin ayaklarını ısıtan yardım!

Büyükorhan Belediyesi öncülüğünde hayırseverler tarafından 5 okulda okuyan toplam 550 öğrenciye kar ayakkabısı yardımı yapıldı.

Büyükorhan’da öğrencilerin ayaklarını ısıtan yardım!

Büyükorhan’da hayırseverler tarafından yapılan ayakkabı yardımı, öğrencilerin ayaklarını ısıttı. Büyükorhan Belediyesi öncülüğünde hayırseverlerin teşvikiyle alınan kar ayakkabıları, 5 okuldaki toplam 550 öğrenciye Başkan Hasan taş tarafından dağıtıldı.

Dağ ilçelerinden Büyükorhan’da kış şartlarının ağır olduğunu belirten Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, “İlçemizde maddi durumu iyi olmayan, ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin eğitim ve öğrenimlerini yapabilmeleri için gerek belediye, gerekse hayırseverlerin desteğiyle ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. İlçemizde kış şartları da ağır olduğu için, hastalıkların nedeni olan ayakların iyi korunması gerekiyor. Bu nedenle öğrencilerimizin hasta olmadan eğitimlerini devam ettirmeleri için böyle bir yardım kampanyası başlattık” dedi.

Hayırseverlerin öğrenciler için ayakkabı kampanyasına büyük destek olduklarını ifade eden Başkan Taş, “Hayırseverlerimizin desteğiyle 5 okulda okuyan toplam 550 öğrencimize kışlık ayakkabı dağıttık. Bizim geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitimi çok önemli. İlçemizde ihtiyaç sahibi ailelerin yaşam şartlarının iyileştirilmesi için zaman zaman yardım çalışmaları yapıyoruz. Duyarlı olan tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, okul müdürleri ve Merkez Mahalle Muhtarı Sadettin Çalı ile birlikte ayakkabıları dağıttı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X