Büyükorhan’da yollara 31 milyonluk yatırım

Büyükşehir Belediyesi’nin Büyükorhan’ın altı dağ köyünün kullandığı grup yolunda başlatılan çalışmalar tamamlandı. 4 metre genişliğindeki yol 8 metreye çıkarken, bölge sıcak asfalta kavuştu.

Büyükorhan’da yollara 31 milyonluk yatırım

AYDIN KURMUŞ

Büyükşehir Belediyesi tarafından Büyükorhan’a bağlı Zaferiye, Danaçalı, Elekçalı, Sarnıç, Örencik ve Düğüncüler Mahalleleri’nin kullandığı grup yolunda geçtiğimiz şubat ayında başlatılan çalışmalar tamamlandı. Çalışmalarda yollara sıcak asfalt döküldü. Zaferiye, Danaçalı, Elekçalı, Sarnıç, Örencik ve Düğüncüler Mahalleleri’nin kullandığı toplam 30 kilometrelik yolda çalışmada, 4 metre genişliğindeki yol 8 metreye kadar genişletildi.

SICAK ASFALT DÖKÜLDÜ

Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, ilçede yıllardır beklenen çalışmanın Büyükşehir Belediyesi ile hayata kavuştuğunu söyledi. Belediye Başkanı Hasan Taş, “Büyükşehir Belediyesi Büyükorhan yollarını 2016 yılı programına almıştı. Bu program çerçevesinde geçtiğimiz şubat ayı sonlarına doğru ilçemize bağlı 6 mahallenin kullandığı 30 kilometrelik yolda çalışmalar başlamıştı. Bu yollar yeterli ödenek olmadığı gerekçesiyle özel idare tarafından bir türlü yapılamamıştı. Şimdi Büyükşehir Belediyemiz geldi ve yollarımızı yaptı. 4 metre genişliğindeki yol 8 metreye kadar genişletildi. Sıcak asfalt, sathi kaplama ve kaldırım düzenlemeleriyle birlikte yollarda 31 milyon TL’ lik bir yatırım yapıldı. Bizim bunu kendi bütçemizle yapmamız mümkün değildi. İlçemize katkıları sebebiyle Büyükşehir Belediye Başkanımızı teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X