Büyükorhan’dan projeler tamam, sıra uygulamada

Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, yerel seçimlerde vaat ettikleri 63 proje sayısının 65’e çıktığını, bu projelerin yarısından fazlasına başladıklarını, diğerlerinin projelerinin tamamlandığını ve 2015 yılında tamamına başlayacaklarını söyledi.

Büyükorhan’dan projeler tamam, sıra uygulamada

Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, 1 yılı değerlendirme basın toplantısında, yerel seçimlerde vaat edilen 63 projenin çoğunluğuna başlandığını, bu projelere 2 ilave proje eklediklerini söyledi.

Başkan Taş, “Yerel seçimlerde taahhüt ettiğimiz yaklaşık 63 projemizle görevimize başladık. Taahhüt ettiğimiz projelerin tamamına rivayet ediyoruz. Bunların üç, dört tanesi bitti. Yaklaşık 30 tanesi başladı. Bu yıl içerisinde en kısa zamanda hepsine başlamış olarak projeleri bitirmeyi planladığımız şekilde devam ediyor. Hatta iki tanede ilave oldu, proje sayısı 65’e çıktı” dedi.

BÜYÜKORHAN’DA 1 YIL HİZMETLERLE GEÇTİ

Geçtiğimiz yılı proje değerlendirme yılı olarak geçirdiklerini anlatan Taş, “Bu yaptığımız projelerden sonra bu yıl temellerini atıp inşaatlara başlamış olacağız. TOKİ ile ilgili tüm prosedürü tamamladık, Hükümet Konağı ile ilgili gerekli çalışmalarımızı gerekli çalışmalarımızı hızlı şekilde yaptık. Pazar yerinin kapanması ile ilgili projelerimizi bitirdik. Fidan dağıtımı olayını söz verdik, yöremizde özellikle kestane fidanının uygun olduğunu araştırdık, fidan dağıtımı yaptık. İmar tadilatını yapıyoruz, çünkü Büyükorhan’da imar resmen iflas etmiş. Biz yeniden imar tadilatı yaparak, bu hizmeti devam ettireceğiz. Çöple ilgili sorunları çözerek, çöp aracı eksiklerimizi tamamladık” diye konuştu.

İlçedeki proje ve çalışmaları hızlı bir şekilde devam ettirdiklerini ifade eden Taş, “Mahalle fırınlarını, mahalledeki bir takım köy konakları türünde inşaatları, özellikle parke taşlarını, çocuk oyun gruplarını eksiklerimizin tamamını bitirdik. Belediyemize bir hizmet aracı aldık. Şehitlikle ilgili bir çalışmamızı tamamladık. Yöremizin turizme yönelik bir takım çalışmalarımızı hemen hemen planladığımız şekilde tamamladık. Yörenin hayvancılığına, tarımına, turizmine gerçekten biz çok önem veriyoruz. Göç veren ilçe olduğu için, bölgeye yapılacak yatırımları da çok önemsiyoruz” ifadelerini kullandı.

“HİZMETLER BİR BİR BÜYÜKORHAN’A GELECEK”

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun Büyükorhan’a hastane müjdesi verdiğini hatırlatan Taş, “Eğitime çok önem veriyoruz. Okulların isteklerini, taleplerini yerine getirdik. Spora ve sağlığa önem veriyoruz. Sağlık merkezimizle ilgili Sağlık Bakanımız geldiğinde hastane sözü aldık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe, sağolsun bizim bir dediğimiz iki etmiyor. Cephe kaplamalarını, parke taşlarının ihalelerini de en kısa zamanda bitirince, bunları bir bir Büyükorhan’da yapacağız. Benim makamım akşama her gün ziyaretten dolup taşıyor, bütün vatandaşımız bize istediği şekilde ulaşıyor. Biz görevimizin başındayız, en iyi şekilde, layıkıyla belediye meclis üyelerimizle, ilçe teşkilatımızla, muhtarlarımızla, birlik beraberlik içinde hizmetlerimizi yapıyoruz. Halkımız bizi izleyenler müşteri olsunlar, rahat olsunlar. Biz onları üzmeyiz, yanıltmayız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X