‘Büyükorhan’ın spor alanına ihtiyacı var’

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı İsmet Karaca, CHP Büyükorhan İlçe Başkanlığını ziyaret etti. İlçe Başkanı Mustafa Sevim’le yarım kalan projelere ilişkin bilgi alışverişinde bulunan Karaca, ilçede eksikliği hissedilen spor alanlarına dikkat çekti.

‘Büyükorhan’ın spor alanına ihtiyacı var’

Gençlerin daha önce futbol sahası olarak kullandığı alana spor salonu yapıldığını belirten Karaca, ‘Spor salonu öğrencilerin ihtiyacına cevap verecek şekilde organize edilmiş ve şu an sadece okulların kullanımına açık. Okulların eksikliği giderilmiş durumda ama öte yandan öğrenci olmayan gençlerimizin kullandığı futbol sahası artık yok. Dolayısıyla gençlerimizin futbol sahası talebinin ciddiyetle ele alınması gerekir. Spor salonunun hemen yanındaki geniş alana bir stadyum veya futbol sahası yapılarak bu hizmetin verilmesini talep ediyoruz. Gençlerin sağlık için spora yönlendirilmesi anlamında da bu hizmet şarttır. Bir an önce programa alınmalıdır’ dedi.

Büyükorhan 10 Yataklı Entegre Hastanesi’nin henüz tamamlanmadığını hatırlatan Karaca, “ Büyükorhan Hastanesi 2020 eylül ayına kadar tamamlanarak hizmete açılacak denilmişti. Arada yeni müteahhitle anlaşıldığı ve çalışmalara başlanacağı bilgisi de ulaşmıştı. Ağustos ayının ortalarına geldik, gün itibarıyla herhangi bir çalışma yok. Eylül ayına kadar nasıl tamamlanıp hizmete açılacak, konuyu yakından takip ediyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X