Büyükşehir ailesi bayramlaştı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi ve bağlı şirketlerde çalışan personelle bayramlaşarak, Ramazan Bayramı’nda hoşgörünün ve dostlukların pekiştirilmesini diledi.

Büyükşehir ailesi bayramlaştı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi ve bağlı şirketlerde çalışan tüm personelle bayramlaştı. Altepe, BUSKİ yemekhanesinde gerçekleştirilen programda, Ramazan Bayramı’nda dostlukların pekiştirilmesi, hoşgörünün ve sevginin doyasıya yaşanması dileğinde bulundu.

​Kurum içi bayramlaşma töreninde personele Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgiler veren Altepe, “Türkiye, dünyanın parlayan yıldızı haline geldi. Büyükşehir Belediyesi olarak bizler de Bursa’da değerlerimizi gün yüzüne çıkarıyoruz. Bursa’da çok güzel çalışmalar yapılıyor, her alanda örnek oluyor. Bu çalışmalarda Büyükşehir Belediyesi çalışanları olarak hepimizin emeği var. Bu başarı, Bursa Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının başarısıdır. Büyükşehir markasını hep birlikte parlatmaya devam edeceğiz. Bursa, her şeyin en iyisine layık” diye konuştu.

Ramazan ayında İslam coğrafyasında yaşanan sıkıntıların son bulmasını da dileyen Başkan Altepe, “Bursa’da Ramazan ayı çok güzel bir şekilde yaşandı. Bugün de Ramazan Bayramı arifesindeyiz. Bayramlar, akrabaların ziyaret edildiği, dostlukların pekiştiği önemli zamanlardır. Bursa’da, Ramazan Bayramı’nın da sevgi, saygı, hoşgörü ve huzurla yaşanan bir bayram olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Altepe, konuşmasının ardından çalışanlarla tek tek bayramlaştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X